Nuk do të shpallen emrat e 14 personave të dje*gur nga zja*rri!


Emrat e 14 pacientëve, të cilët u do*gjën javën e kaluar në spitalin modular të Tetovës, nuk do të bëhen publik. Edhe pse pas çdo ak*sidenti të madh institucionet publikojnë emrat e vik*timave që ndërrojnë jetë në këtë rast, publiku nuk do të dëgjojë emrat dhe mbiemrat e njerëzve që nuk arritën t’i shpëtojnë zja*rrit sepse ishin pacientë.
Zja*rri i cili kaploi spitalin modular në Tetovë u mori jetën 14 pacientëve, deri tani ende nuk ka asnjë përgjegjës!