Nuk do të ketë skijim në Kodrën e Diellit këtë fundjavë, ja arsyeja


Këtë fundjavë nuk do të jetë në përdorim qendra e skijimit në Kodrën e Diellit, shkruan Pa Censurë. Për shkak të motit pranveror bora ka filluar të shkrihet dhe qendra e skijimit nuk është e përshtatshme. Sipas kësaj bëhet e ditur që edhe sezoni dimëror ka përfunduar. Nga Qendra e Skijimit “Kodra e Diellit”, falenderojnë të gjithë vizitorët dhe të gjithë ata që kanë kontribuar për ta bërë këtë sezon më ndryshe dhe më të mirë nga të gjithë sezonet e mëparshme./Pa Censurë/
Postimi i plotë Qendra e Skijimit “Kodra e Diellit”:

Baby Boo