Nuhiu viziton fëmiun kumanovar që e shkeli vetura e policisë


Zv/ministri i Punëve të brendshme Agim Nuhiu ka vizituar fëmiun shtatëvjeçar nga Kumanova të cilin sot paradite e përplasi një veturë policore. Me këtë rast ai ka informuar se fëmiu është jashtë rrezikut të jetës.

“Është fati i madh qe femija shtatevjeçar i cili pesoi sot nga aksidenti automobilistik ne Kumanove ne te cilin ishin perfshi punonjesit e policise, aktualisht te ndodhet jashte rrezikut per jete!

Per zbardhjen e rastit eshte kyçur Sektori per kontrolle te brendshme, hetime kriminalistike dhe sjellje profesionale si dhe Prokuroria publike! Secili do ta marre pergjegjesine qe i takon!”, ka deklaruar Nuhiu