NUHIU: Për lëshimet ndaj interesave shqiptare kemi reaguar, ato do të korrigjohen!

Zv/Ministri Agim Nuhiu ne lidhje me leshimet ne ministrinë e Brendshme shprehet se gjithmonë janë korrigjuar pas reagimeve institucionale.

“Kemi reaguar dhe reagojmë ndaj çdo lëshimi në kurriz të interesave shqiptare sepse ne jemi përfaqësuesit e natyrshëm të interesave të shqiptarëve në Ministrinë e Brendshme dhe me te drejtë opinioni shqiptarë thirret tek ne. Gjithëçka do të korigjohet!” tha Nuhiu.

Ky reagim i Nuhiut vjen pasi Spasovski promovoi tabelen në Hasanbeg vetëm në maqedonisht.

Baby Boo