Nuhiu: Inspektorët e DSK-së nuk do të kenë autorizime policore

Me reformat në Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim do të përfundojnë mundësitë për qasjet e nxitura nga interesat klanore, e aq më shumë për proceset e motivuara mbi baza etnike.

Kështu është shprehur zv/Ministri i Brendshëm Agim Nuhiu në emisionin “Mikrofoni i hapur” në Radio Shkupi. Sipas tij inspektorët e DSK-së nuk duhet dhe nuk do të kenë autorizime policore, informon Medial.

Baby Boo