Nuhiu: Do të goditen fajdexhit në të gjitha qytetet


Sot pas aksionit që policia realizoi sot ku kapi katër persona, të cilët për dy vitet e fundit kanë plaçkitur dhe kërcënuar familje të shumta, për të ashtuquajturat borxhe.

Zëvendës ministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu, në pyetjen e parashtruar nga Pa Censurë, se a do goditet rrjeti i  fajdexhive edhe në qytetin e Tetovës tha: ” Në të gjitha qytetet do të goditen personat që plaçkitin familje, në emër të të ashtuquajturave borxhe, Tetova nuk bën përjashtim. Askush nuk është dhe nuk do të jetë mbi ligjin. Do të goditet çdo profil i krimit” përfundoi Nuhiu.

http://www.pacensure.com/2018/07/06/kane-kercenuar-dhe-plackitur-qytetaret-per-dy-vite-rresht-policia-arreston-grupin-e-rrezikshem/