NP “Tetovo Transport” me njoftim të rëndësishëm për studentët dhe nxënësit


NP Tetovo Transport me njoftim të rëndësishëm për studentët dhe nxënësit:

Të dashur nxënës dhe student

JP “Tetovo Transport” Tetovë ju njofton se bileta mujore dhe vjetore e kategorisë F vlen për të gjithë nxënsit dhe studentët.
Bileta mujore është 250 denarë.
Bileta vjetore është 2500 denarë.
Dokumentacioni i kërkuar:
Kartë identiteti/pasaportë e vlefshme; konfirmimi i pagesës; vërtetim nga shkolla (për nxënësit e shkollave të mesme)/ vërtetim nga fakulteti ose indeks (për studentë) dhe një foto 35×45 mm.
Bileta vlen për të gjitha linjat e “Tetovo Transport” – Tetovë, nga e hëna deri të shtunën.
Bileta mund të merret në objektin e NP “Top transport Tetovë” – Tetovë, objekti 701 në kuadër të Universitetit të Evropës Juglindore.

Shijoni pjesën tjetër të pushimeve tuaja verore.

Me respekt, JP “Tetovo Transport” Tetovë

#GjithmonëShpejtëGjithmonëSaktë

Baby Boo