Nora Aliti nga BDI, kandidate për kryetar të KLV-së


Nora Aliti, ish deputete e BDI-së të jetë kryetare e Komisionit për letra me vlerë, derisa motra e Katica Janevës, Lile Delixhakova të jetë zëvendëse e saj është propozimi i Qeverisë.

Me nënshkrimin e Zaevit deri në Kuvend është dërguar kërkesë ku propozohen që Aliti dhe Delixhakova të zgjidhen për kryetare dhe zv/kryetare të Komisionit në fjalë, transmeton Medial.

Në letrën propozohen dhe tre anëtarë- Zoran Kolev, Kiril Jovanovski dhe Dushko Goshevski.

Mandati zgjat 5 vjet me mundësi për rizgjedhje.

Baby Boo