Nokaut i frikshëm në meçin pas Markut, boksieri bie në tokë dhe fillon të dridhet


Callum Smith ka bërë një go*ditje të jashtëzakonshme në drejtim të Lenin Castillo.
Smith dha një goditje që e la totalisht pa vetëdije kundërshtarin dhe tashmë ai po dërgohet në spital.
Gjendja e tij momentalisht nuk duket të jetë aspak e mirë, sipas mediave britanike.

https://twitter.com/ChillemThreebo/status/1441829611499753475