Njohja e patent shoferit me Gjermaninë dhe Kosovën, Spasovski: Së shpejti zyrtarizimi

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski në një intervistë për Alsat-M deklaroi se marrëveshja për njohjen e patentave të shoferëve nga ana e Republikës Federale të Gjermanisë, dhe asaj të Republikës së Kosovës dhe anasjelltas, së shpejti do të zyrtarizohet.

 Edhe për Republikën Federale të Gjermanisë edhe për Republikën e Kosovës patëm negociata të hapura, negociatat mbaruan me të dyja vendet, kanë kaluar nga ana e Qeverisë maqedonase të dy marrëveshjet finale dhe autorizimi për nënshkrimin e atyre marrëveshjeve. Tani mbetet një termin edhe nga ana e Republikës Federale të Gjermanisë edhe nga ana e Kosovës për nënshkrimin zyrtar të të dyja marrëveshjeve që të hyjnë në fuqi.- u shpreh Oliver Spasovski, ministër i Punëve të Brendshme

Baby Boo