Njoftim nga Ndërmarrja Parkingu i Qytetit-Tetovë


Ndërmarrja Parkingu i Qytetit-Tetovë I njofton gjithë qytetarët se nga data 30.04.2021 (e premte) fillon me përllogaritjen verore te kohës në sipërfaqet publike të dedikuara për parkim rrugor (zonal) me të cilat menaxhaon NP,,Parkingu i Qytetit Tetovë,,

Orari I punës në zonat A dhe B do të jetë si vijon:
E hënë – е premte: nga ora 07:00-23:00
Е shtunë: nga ora 07:00-14:00.

Baby Boo