Njihuni me Visarin,djaloshin i cili jeton me zvarranikët më të rrezikshëm! (VIDEO)

E hëna në Klan Kosova nisi me zvarranikë dhe specie të tjera që origjinën e tyre e kanë mijëra kilometra larg Kosovës

Është gazetari Milot Hasimja, ai i cili sjell pasionin e Visar Previzaj cili jeton me dhjetëra të tilla.

Se çfarë zvarranikë dhe specie tjera ka afër vetes, dhe ku mund ta gjeni e kuptoni përmes stories së mëposhtme: