Njihuni me sheikun e Kosovës dhe jetën e tij luksoze

Xhevat Ahmeti është banori nga fshati Bresan e që i pëlqen të vishet si sheik.
Ai njihet si sheiku i Tropojës dhe artisti i Kosovës i cili ka fituar simpatinë e banorëve të zonës së tij për mënyrën e të jetuarit.
Ai ka treguar se në çdo qytet e presin mjaft mirë dhe e respektojnë jashtë mase.

Sheiku nga Kosova ka treguar se si të preferuar ka këngëtaren Gjyste Vulaj e cili ia ka vënë edhe epitetin artisti i Kosovës.
“Në çdo koncert të Gjyste Vulaj kam shkuar” tha ai.
Ai gjithashtu tregoi se me aq sa ka mundësi ndihmon familjet në nevojë.

Baby Boo