Njihuni me dy programerët nga Shkupi

Po ju prezantojmë dy programerët e rinj nga qyteti i Shkupit të cilët  kanë shtrirë edhe në rajon veprimtarinë e tyre.

Baby Boo

Valdrin Rahmani dhe Egzon Latifi njihen për ‘web developer’ apo siç nënkuptohet në gjuhën e përditshme, zhvillues/përpunues të faqeve të internetit.

Këta dy djem të rinj mund të bëjnë programime nga më të avansuarat në gjuhën e teknologjisë.

T’i përkrahim dhe t’i afirmojmë. Këta dy të rinj mund të jenë gjuha zgjidhëse e problemit tuaj me teknologjinë.