Njësitet policore të Maqedonisë prezantuan gatishmërinë e tyre të përballjes me kriza

Në kuadër të 7 majit, Ditës së policisë së Maqedonisë, sot në Shkup u prezantuan potencialet e njësive policore të Maqedonisë.

Pjesëtarët e Njësisë për Detyra Speciale, të qenve zyrtar dhe Njësisë për Shpërndarje të Shpejtë, demonstruan aftësitë taktike-teknike dhe nivelin e lart të bashkërendimit të patjetërsueshëm dhe standardet profesionale për përballje të shpejtë dhe efikase me operacione krizash.

Baby Boo

Shënimi i kësaj dite vazhdon nesër në Ohër, dhe të dielën në Shtip./Telegrafi