Njësitë speciale të Kosovës vendosen në veri të vendit, nuk dihen arsyet


Forcat Speciale të Policisë së Republikës së Kosovës, janë vendosur dhe e kanë rrethuar Liqenin e Ujmanit.
Rraportohet për prezencë të policisë në afërsi të Zubin Potokut.

Siç mëson Gazeta Express, aty janë vendosur rreth 60-të forca speciale të ROSU-së, të cilët kanë rrethuar Liqenin e Ujmanit./Pacensure

Baby Boo