Një vit nga qeverisja e Zoran Zaev: Ja punët që kemi bërë (VIDEO)


Zaev: Ivanov është i informuar për çdo detal lidhur me negociatat për emrin

Kryeministri Zoran Zaev në konferencën e përbashkët me kabinetin qeveritar theksoi se gjatë qeverisjes së tij prej 365 ditëve janë bërë 365 ndryshime.

Sipas tij, në Maqedoni është rikthyer jeta dhe shpresa për jetë, pasi që ka ndryshime thelbësore që për herë të parë janë realizuar.