Një vajzë 18-vjeçare te*ntoi të hynte në shtëpinë e saj nga oxhaku dhe ngeci brenda (FOTO)

LAS VEGAS – Një adoleshente në Henderson kërkoi një shpëtim zjarrfikës pasi ajo kishte ngecur në një oxhak të martën në mëngjes.

Baby Boo

Departamenti i Zjarrfikësve Henderson tha se incidenti ndodhi në një shtëpi njëkatëshe pranë Horizon dhe College Drives më 15 qershor.
Vajza u përpoq të hynte brenda shtëpisë së saj duke u ngjitur në oxhakun e shtëpisë dhe ngeci pikërisht mbi kanalin e tymit.