Një ushtar ukrainas mbetet i vr*arë nga su*lmi i se*paratistëve pro-rusë

Një ushtar ukrainas u v*ra dhe 2 ushtarë tjerë u pl*agosën nga zj*arri i hapur nga se*paratistët pro-rusë në rajonin Donbas, në lindje të Ukrainës, njoftuan nga Forcat e Armatosura të Ukrainës. Në deklaratën e bërë nga Forcat e Ar*matosura të Ukrainës, u theksua se se*paratistët kanë shkelur 3 herë ar*mëpushimin. Më tej thuhet se një ushtar nga ushtria ukrainase u v*ra dhe 2 ushtarë tjerë u pl*agosën si rezultat i zj*arrit të hapur nga se*paratistët në rajonin e Mayorskoye të Donbas.

Baby Boo