Një turk nga Vlora do t’i bashkohet Për’Puthen


Melik, djali nga Turqia me theks vlonjat është kandidati i dytë për të hyrë në Për’Puthen.

I riu ka ardhur në Shqipëri në moshën 4- vjeçare dhe punon si stomatolog në Vlorë, ku edhe jeton me familjen.
Djali ka shprehur pëlqim për Mikelën, të cilën e ftoi edhe në një takim 4 minutësh.
Ai është prezantuar si një djalë i qetë, romantik dhe shumë i dhënë pas partneres që ka në krah.