Një tjetër trend i viteve 2000 rikthehet në modë


Nëse ndiqni tendencat, tashmë mund ta dini se vitet ’90 që dominuan botën e modës kanë filluar gradualisht të gjejnë vend dhe në 2021. Xhinset, korsetë apo jelekët pa mëngë, tani janë kudo dhe zakonisht kombinohen me veshje totale xhins për një pamje më të rastësishme që të rikujtojnë Justin Timberlake dhe Britney Spears.

Baby Boo

Në vitin 2001, çifti i atëhershëm u fotografua në tapetin e kuq, të veshur totalisht xhins. Më vonë, ky stil u përqafua nga Kate Moss dhe Bella Hadid. Eksperimentoni me xhinset tuaj të preferuar, sidomos nëse përputhen nuancat, ose mund t’i përshtatni me një palë pantallona të bardha për një pamje verore.