Një tetovar arrestohet në Kumanovë

Me 26.05.2018 në orën 09.50 në vendkalimin kufitar në Tabanoc, gjatë kontrollit të pasaportës, është konstatuar se personi M.Sh.(27) nga Recica e Madhe, Tetovë, gjendet në listën për mbajtjen e dënimit me burg prej dy viteve e një muaj.

Ai është arrestuar dhe në orën 13.05 është dërguar te zyrtarët policor të SPB-së në Kumanovë për procedurë të mëtutjeshme.

Baby Boo