Një rrufe e gjatë 767 km përshkoi tri shtete të SHBA-së, thyen rekord botëror


Një rrufe 767 km e gjatë përshkoi tre shtete jugore të SHBA-së dhe tani është verifikuar nga Organizata Botërore Meteorologjike se ka thyer rekord botëror.
Rekordi i mëparshëm ishte 709 km dhe u regjistrua në Brazil në vitin 2018.
Shkencëtarët thonë se zona në të cilën ndodhen këto shtete janë veçanërisht të prirura ndaj rrufesë.

Baby Boo