Një rast si ky! Hyri me dashnorin në taksi, nuk e dinte se shoferi ishte burri i saj

Edhe pse nuk është e mundur të përcaktohet me siguri nëse situata është autentike apo është një shfaqje për hir të një shfaqje të njohur meksikane, videoja e një shoferi të ri taksie që zbulon se e dashura po e tradhtonte atë në mes të punës është bërë virale.

Baby Boo

Shoferi i taksisë mori një telefonatë nga një djalë që donte ta çonte në destinacionin e dëshiruar, por para kësaj, ai i kërkoi të merrte vajzën me të cilën po argëtohej gjatë rrugës.Shoferi, natyrisht, u pajtua, duke mos kuptuar se vajza me të cilën klienti po takohej do të ishte në fakt e fejuara e tij.Ndërsa hipi shpejt në automjet dhe shkëmbeu puthje me të dashurin e saj, ajo nuk i kushtoi vëmendje faktit se i fejuari i saj ishte në pozicionin e një shoferi taksie.

Kur i çoi në vendin e dëshiruar, shoferi hoqi syzet dhe maskën e tij. I dashuri doli nga automjeti, ndërsa e fejuara e tij ia ktheu unazën.

<a href="http://{“@context” : “https://schema.org”,”@type” : “VideoObject”, “name” : “Hyri me dashnorin në taksi, nuk e dinte se shoferi ishte burri i saj”, “duration” : “PT215S”, “thumbnailUrl” : “https://abdyli.gjirafa.com/api/media/gjvideo/ztxztz/retina.jpg”, “uploadDate” : “2021-12-30”, “contentUrl” : “https://video.gjirafa.com/embed/te-puedo-robar-un-minuto-a-tu-novia-taxista-descubre-a-su-prometida-que-le-es-infiel-mp4?autoplay=true&am=true” }

“>