Një infermiere shkarkohet nga puna pasi ka shpërndarë informacione mbi numrin e të prekurve nga COVID-19!

Policia e Malit të Zi ka arrestuar një person me dyshimin se ka kryer veprën e grumbullimit dhe përdorimit të paautorizuar të informacionit personal, njoftoi mbrëmë Prokuroria Themelore Publike në Podgoricë.

Baby Boo

Sipas prokurorisë, dyshohet se personi M.R. person zyrtar përgjegjës për të dhënat për pacientët me Covid-19, përmes aplikacionit Viber, ka shpërndarë informacione personave të tjerë.

Sipas mediave, MR ishte një punonjëse e Qendrës Shëndetësore në Podgoricë.