Një person nga Ohri ka tentuar ta përdhunojë një 16 vjeçare

Dje rreth orës 12 në Sektorin për Punë të Brendshme Ohër, një grua 40 vjeçare nga Ohri ka paraqitur se në të njëjtën ditë rreth orës 1 derisa vajza e saj 16 vjeçare është kthyer në këmbë për në shtëpi, është ndjekur nga N.T. nga Ohri dhe përpara hyrjes së ndërtesës së tyre i njëjti ka filluar ta prekë nëpër trup, informojnë nga MPB, njofton Portalb.mk.

Kur vajza ka filluar të bërtasë ndihmë, ka dalë fqiu, pas së cilës N.T. ka ikur nga vendi i ngjarjes. Është njoftuar prokurori publik, ndërkaq tani po merren masa për pastrimin e rastit.

Baby Boo