Një person ka kryer vetëvrasje në Idrizovë


Siç merr vesht Pa Censurë, një i dënuar i përkatësisë maqedonase, sot rreth orës 16:00 i ka dhënë fund jetës duke u vetflijuar në burgun e Idrizovës, pikërisht në zonën D ashtu siç ndahet hapësira brenda institucionit korrektues të vendit!

I dënuari tani më i ndejrë, ka qenë i moshës 35 vjeçare dhe ka qenë i dënuar me 38 vite burg!

Nga burgu i Idrizovës ende nuk kanë kthyer përgjigje… Por, në vendngjarje janë të pranishëm udhëheqësit e burgut dhe mjeku përkatës.