Nje nga vendet më të sigurta për lindje në rajonin e pollogut është One Hospital i cili gjendet në Tetovë

Pse është më e sigurta?
Me stafin profesional dhe me ambientin dhe stafin e ngrohtë ju jep siguri, One Hospital edhe pse është spital privat ju ofron shumë mundësi edhe njerëzve që nuk kanë mundësi por duan qe foshnjat e tyre ti sjellin në jetë sigurtë dhe shëndosh. Në këtë spital keni mundësinë që të paguani me këste nëpërmjet bankës “HALKBANK” pa harxhime shtesë dhe pa interes!

Baby Boo

Çka tjetër ofron ky spital?
Ofron paketën për kontrolle gjatë shtatzanisë vetëm me 5000 den pagesë para dhe gjatë 9 muajve ju kontrollat do ti keni pa pagesë! Gjithashtu kto 5000 den do të hiqen nga shuma e pagesës së lindjes.

Për më shumë info: 044 344 414