Një ndeshje e rëndë ka ndodhur në magjistralen Veles-Shtip, ka të lënduar!

Sapo ka ndodhur një ndeshje e rëndë në autostradën Veles-Shtip, ku një kamioni është përplasur me një autobus të mbushur me udhëtarë.

Baby Boo

Në këtë aksident ngelën dhjetra të lënduar me lëndime të lehta.

Policia ka dalë në vendngjarje dhe pritet të del me detaje…

 


Restorant Lumare