Një mi i madh tek bukëpjekësi në Shkup-(Emri dhe Foto)

Një mi i madh sot është fotografuar në bukëpjekësin “Special”.

Sigma Doors

Fotografia është bërë teksa lokali po përgatitej për tu mbyllur, ditën e premte në mbrëmje.Pa Censurë