Një lopë që shikon nga pjesa e pasme e një makine në Wisconsin – pamjet bëhen virale

Disa pamje qesharake kanë kapur momentin kur një viç u kap i hipur në pjesën e pasme të një makine në Wisconsin.
Sipas mediave të huaja Jessica Nelson e filmoi in*cidentin në rrugën Marshfield, me fytyrën e kafshës që shikonte nga dritarja e pasme.

Baby Boo

Dhe në mbishkrim shkruante: “Ka një lopë të tërë në pjesën e pasme të asaj makine”.
Nelson, nga Mosinee, Wisconsin, ishte fillimisht i bindur se lopa ishte e rre*me.
“Mendova se ishte e rre*me në fillim. Kush e vendos një lopë në një Buick?”, ka thënë. “Pastaj ajo lëvizi kokën e saj”.