Një grua në Gostivar kërc*ënohet me ar*më zja*rri nga bashkëshorti


Më 23.09.2021 në orën 17.30 në DPB-Gostivar një grua 33-vjeçare nga një fshat i Gostivarit ka raportuar se më 21.09.2021 në një apartament në Kërçovë ku ajo jetonte pas një grindjeje të mëparshme kishte qenë e su*lmuar fizikisht në disa raste edhe ishte kërc*ënuar me jetë me ar*më zj*arri nga bashkëshorti i saj L.M., i cili me kanosje ia kishte kon*fiskuar automjetin, paratë dhe gjësende të tjera. Po merren masa për zbardhjen e rastit.