Një ditë më parë u fejuan, aksidenti në Fushë-Krujë i preu jetën në mes çiftit


Almeina Karaj, 16-vjeçe, dhe Shkumbin Bratit, 20 vjeç, do të nisnin një hap të ri në jetën e tyre, duke i premtuar njeri tjetrit dashuri të përjetshme.Por fati deshi që ata të linin në mes këtë rrugëtim, duke humbur jetën në aks identin e shënuar mëngjesin e sotëm në aksin Fushë-Krujë Milot.

Një ditë më parë çifti kishtë festuar edhe fejesën.Si pasojë e aks identit, kanë humbur jetën Alfred Dika, 39 vjeç, dhe Artan Alushi, 30 vjeç, ndërsa për shkak të përp*lasjes së rëndë kanë ndërruar jetë edhe dy pasagjerët Shkumbin Brati., 20 vjeç, dhe Almenia Karaj,16 vjeçe, që ndodheshin në automjetin që drejtonte Alfred Alushi.

Aks identi ka ndodhur në afërsi të fshatit Gramëz në Fushë-Krujë, ndërsa shkak dyshohet shpejtësia e madhe dhe lagështira në rrugë.

Baby Boo