Një burrë nga Skenderaj raporton në polici: Më kërc*ënoi vëllai im

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së djeshme një burrë ka raportuar në stacionin policor në Skenderaj, se ishte kanosur nga vëllai i tij. Për të ardhur deri tek e vërteta dhe rrethanat se si ka ndodhur e tërë ngjarja policia ka intervistuar të dyja palët e përfshira në këtë rast, ndërsa bëhet e ditur se me urdhër të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.

Baby Boo