Një burrë ka pirë insekticide, menjëherë dërgohet në Emergjencë


Dje në polici është paraqitur se në një kohë të pacaktuar në Dellcevë, në shtëpinë personale, 85 vjeçari Gj.J. ka pirë sasi të caktuar insekticid, transmeton Almakos.

Me veturën e Ndihmës së Shpejtë Mjekësore. Gj.J. është dërguar në Shtëpinë e Shëndetit në Dellcevë, dhe prej aty në Klinikën për toksikologji në Shkup.

Baby Boo