Një burr japonez ka mbijetuar i vetëm për 29 vite në një ishull të pa banuar

Një burrë japonez ka mbijetuar krejtësisht vetëm në një ishull të braktisur për 29 vite.

Baby Boo

Dëshira e tij e vetme ishte të vdiste në ishullin e tij të pa banuae. Por fatkeqësisht autoritetet japoneze e detyruan atë të kthehej në civilizim muajin e kaluar.

Ai është ëahtë bërë Robinson Kruzo vullnetar që ka jetuar kohën më të gjatë në një ishull të shkretë.

I pyetur se pse kishte zgjedhur të jetonte në ishull?

I u përgjigj: Ikja nga paraja dhe relegjini.

 


Restorant Lumare