Një banor i Ohrit në sheshin e qytetit e tërheq për flokësh gruan e tij të pa kurorëzuar


Sektori për punë të brendshme në Ohër ka ngritur një padi penale kundër njëzet e gjashtë vjetarit A.D. nga Ohri për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale rrezikim të sigurisë, transmeton Almakos.

SPB Ohër njoftoi se ai e ka sulmuar gruan e tij të pakurorëzuar në sheshin e qytetit.

Duke lëvizur prapa gruas së pakurorëzuar i ka dhënë kërcënime serioze ndaj jetës së saj duke i shkaktuar ndjenjën e frikës, shqetësimit dhe pasigurisë. Në një moment tashmë i padituri A.D. ka nisur edhe ta tërheq për flokësh pas së cilës ka ikur nga vendi i ngjarjes./Almakos

Baby Boo