Një banor 25 vjeçar i fshatit Debresht ka kryer marr*ëdhënie me një vajzë të mitur

Prokuroria Themelore Publike nga Prilepi ngri*ti procedurë kund*ër një djali 25 vjeçar nga fshati Debreshte i cili dyshohet se ka kryer s*ulm gjinor ndaj një vajze e cila ende nuk i ka mbushur 14 vjet. Me propozim të prokurorit publik, të dysh*uarit i është caktuar parab*urgim 30të ditësh.

Baby Boo

Djali nga fillimi i muajit prill deri më 20 korrik të këtij viti në hyrje të fshatrave Lazhani dhe Debreshte dhe në Prilep ka kryer marr*ëdhënie me vajzën për të cilën e ka ditur se ende nuk i ka mbushur 14 vjet.