Një avion për shtëpi, pensionisti beqar ka shpenzuar një pasuri(VIDEO)


ruce Campbell po jeton ëndrrat e tij të daljes në pension – edhe nëse kjo do të thotë që të ndajë shtëpinë e tij prej beqari me turistë kurioz, të cilët vijnë në të gjitha llojet e kohërave të vështira, duke përfshirë edhe kur ai është në dush.

Ish-inxhinieri 68-vjeçar jeton në një hapësirë më të çuditshme – në bordin e një Boeing 727-200 që mezi u rinovua, të cilin e kishte transportuar posaçërisht nga Greqia në parcelën e tij prej 10 hektarësh jashtë Portlandit, Oregon dhe ka shpenzuar 220 mijë dollarë për ta sjellë në këtë gjendje, shkruan DailyMail.

Asnjëherë i martuar dhe që nuk ka fëmijë, Campbell pëlqen të jetojë në aeroplanin e tij gjigand që dikur e transportonte trupin e Aristoteli Onassis, i shoqëruar nga e veja Jackie Kennedy Onassis dhe familje të tjera, për të marrë pjesë në varrimin në Greqi.

Por ajo që Campbell e konsideron një “zonë të gjallë të cilësisë së hapësirës ajrore” për të tjerët mund të jetë më pak se mjedisi i shtëpisë së rehatshme.

ndiqeni linkun

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/04/20/5981451193687689552/640x360_MP4_5981451193687689552.mp4?_=1Baby Boo