Një 30-vjeçar vetëvritet duke u hedhur nga kati i 12 i një ndërtese në Aerodrom

Një person mashkull ka mbetur i vdekur në lagjen Aerodrom të Shkupit në rrugën “Metodija Shatorov- Sharlo”.

Baby Boo

Nga MPB-ja konfirmojnë se rasti është paraqitur rreth orës 07:15 dhe se ekipet e tyre janë dalë në terren. Nga të dhënat e para flitet se një djalë i moshës 30 vjeç ka kryer vetëvrasje duke u hedhur nga kati i 12-të i ndërtesës.