Nis linja ajrore Athinë- Shkup: Kjo është deklarata e Osmanit


Pas 10 viteve pauzë, sot sërish ka nisur linja ajrore – Athinë – Shkup. Zv/kryeministri Osmani udhëtari i parë i cili e nisi kët flutirim tha se kjo është një simbol i marrëdhnieve të sinqerta mes dy vendeve.

“Pas një pauze 10 vjeçare, sërish rinovojmë linjën ajrore mes Shkupit dhe Athinës. Mirënjohje reciproke të sinqerta me kolegun Katrugalos, si simbol i marrëdhënieve të sinqerta që i ndërtojmë mes dy vendeve!”, tha Osmani.

Baby Boo