Nimic: Liderët dhe politikanët janë para vendimeve të mëdha


Udhëheqësia dhe politikanët në Maqedoni do të duhet të sjellin vendime të mëdha për të ardhmen e vendit të tyre, deklaroi ndërmjetësuesi i Kombeve të bashkuara në bisedimet midis Greqisë dhe Maqedonisë për emrin, Methju Nimic.

Nimic komentoi jehonën e pamjaftueshme të votuesve në referendumin e së dielës në Maqedoni, në një deklaratë për TV Antenën greke në Nju-Jork ai tha se fokusi duhet të vihet tek ata të cilët dolën dhe votuan “për”, pasi ata të cilët janë kundër edhe nuk votuan nuk ofrojnë një alternativë tjetër.

Baby Boo