Nikolla Gruevski sot rrëfehet në lajmet në TV Sitel


Ish-kryeministri Nikola Gruevski do të shfaqet në lajmet në TV Sitel sonte në mbrëmje. Siç shkruan ai në profilin e tij në Facebook, në intervistë ai do të flasë për gjykimet që po zhvillohen kundër tij, një në të cilën ai u dënua me dy vite burg.

“Në orën 7 të mbrëmjes në intervistën për TV Sitel TV, unë do të jap përgjigje në lidhje me proceset dhe gjykimet e urdhëruara politike dhe natyrisht do të flasim për situatën aktuale në vend,” shkroi Gruevski.

Baby Boo