Ngushtohet trotuarët në “Lagjen e Trimave” (FOTO)


Punimet e fundit në “Lagjen e Trimave” nga na e Komunës, kanë filluar të dëmtojnë hapësirën e dedikuar për këmbësorët.

Trotuaret e lagjes kanë filluar që të ngushtohen, të njëjtat janë jashtë standardeve dhe tregojnë një aferë korruptive të komunës, me tenderët e ndërtimit të të njëjtave.

Pa Censurë ka pyetur kryetarin e Komunës së Kumanovës Maksim Dimitrievski për këtë problematikë në “Lagjen e Trimave” por deri me tani nuk ka marrë përgjigje.

Lajmi në përditësim…/PaCensurë