Ngrohtoret kërkojnë rritjen e çmimit të ngrohjes, vendimi në fund të javës tjetër

Komisioni Rregullator i Energjisë (KRRE) ka marrë kërkesa nga tre kompanitë që furnizojnë ngrohje. Të gjithë njëzëri kërkojnë rritje të çmimit.
Dhe ajo:

Baby Boo

ESM Energy kërkon rritjen e çmimit përfundimtar me 64.79%; Shkup Veri me 15, 54%; BEG – 1.82%.
Në fund të javës së ardhshme KRRE do të marrë parasysh kërkesat dhe do të vendosë për rritjen eventuale të ngrohjes.