‘Ngrin’ Mali i Zi! Shënohet temperatura rekord në fshatin Kosanicë


Mali i Zi ka shënuar temperature rekord këtë të martë, ndërsa ngricat kanë përfshirë gjithë Ballkanin.

Në fshatin Kosanicë të komunës së Plevlës, është shënuar temperaturë e ulët, rekord prej -33.2 gradë Celsius.

Temperatura më e ulët në këtë vend është regjistruar në vitin 1985 në Rozhajë, -32 gradë Celsius.

Edhe Shqipëria dhe Kosova kanë shënuar temperatura të ulëta këtë të martë. Prishtina ka shënuar rekord temperaturash këtë të martë, -18 gradë Celsius.

Ndërsa në Shqipëri temperaturat në zonat malore kanë prekur vlerën -15 gradë Celsius.

Baby Boo