Ngjarje mak*abër/ Mamaja i hoqi internetin sepse nuk mësonte, 15 vjeçari vr*et atë, babain dhe vëllain 10 vjeç


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Elche të Spanjës.
Mësohet, se një 15-vjeçar ka qëlluar për vd*ekje me ar*më zj*arri prindërit dhe vëllain 10 vjeç, duke i lënë të vd*ekur në vend. I riu, ka rrëfyer në polici pas arr*estimit, se ka jetuar me kufomat e tyre në shtëpi për tre ditë.

Sipas të dhënave paraprake e gjitha ka nisur pas debatit të prindërve, se i mi*turi kishte marrë nota të dobëta në shkollë. Kësisoj, nëna ka hequr shërbimin e internetit në shtëpi në formën e një ndë*shkimi, e djali pas debateve sistematike ka qëlluar mbi të, babain e vëllain e vogël.

Si u zbulua ngjarja?
Meidat shkruajnë se ishte një fqinj i familjes ai që ka kuptuar kr*imin. Ai ka takuar rastësisht djalin dhe i kishte pyetur se përse prindërit nuk i kishte parë prej disa ditësh, e nga ana tjetër, djali tepër qetësisht ishte përgjigjur se i kishte vr*arë. Më pas fqinji ka lajmëruar një të afërm i cili hyri në shtëpi dhe thërriti policinë e urgjencën mjekësore.