NGJARJA NË BUTEL: I’u dogj dyqani, por tani zgjedh të shet në qiell të hapur (FOTO)


Vullneti për punë dhe mënyra për të shërbyer klientët është ndonjëherë më e fortë se fatkeqësitë natyrore që mund të na ndodhin. I tillë është rasti me shitësin e farave në lagjen Butel të Shkupit, ku para disa ditësh kiosku i tij, apo dyqani i njohur me emrin “KIRPI” u dogj në tërësi.

Pronari sot ka dalë të shesë artikujt e tij në qiell të hapur, në vendin ku është djegur kiosku, që sipas informacioneve deri tani jo zyrtare është shkaktuar nga instalimi elektrik.

Ja dhe fotografi nga vendi ku pronari vazhdon të ushtrojë punën e tij.

/MEDIAL/