Nga sot çmime më të lira të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetikë nga mesnata vendosi që të ulet çmimi benzinës dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri për një denarë, kurse dizeli për një denarë e gjysmë.

Baby Boo

Çmimi i ri i Eurosuper BE 95 është 71 denar për litër, ndërsa Eurosuper BS 98 shitet për 73 denarë për litër. Vaji ekstra për amvisëri kushton 51.5 denarë për litër, kurse çmimi i ri i Eurodizelit është 62.5 denarë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

KRrE vendimin për ndryshimin e derivateve të naftës e ka sjell në bazë të çmimit të mesatar të naftës në tregun botëror.

Restorant Lumare