Nga shtëpia, Rashkovski dërgohet në parabu*rgim në “Shutkë”

Ish sekretari i përgjithshëm i Qeverisë, Dragi Rashkovski, megjithatë do të shkojë në parabu*rgim. Këshilli penal në Gjykatën Penale themelore e pranoi ankesën e Prokurorisë për përndjekje të krimit të organizuar dhe korr*upsionit, të cilën e parashtroi pasi që iu shqiptua parabu*rgim shtëpiak.

Kjo do të thotë se Rashkovski do të jetë 30 ditë në parabu*rgim efektiv në bu*rg. Është pranuar edhe ankesa për pronarin e “Inkova Group”, Daniel Stançev. Të dy janë të aku*zuar për furnizimin e softuerit për shkelje në trafik nga ana e Sekretariatit të përgjithshëm të Qeverisë në kohën e Rashkovskit.

Baby Boo